Nieuwe Trends in 2021 voor Meisjeskleding

Veel ouders vinden het erg leuk om te zien dat hun dochter er stijlvol bijloopt. Maar tegelijkertijd flitsen bij mij dan altijd beelden voorbij hoe ze op hun knieën door de zandbak schuiven en al die andere activiteiten waarbij je regelmatig kapotte kleren van terug krijgt. En natuurlijk, dat hoort er absoluut bij! Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw dochter er super trendy bijloopt, zonder je zorgen te hoeven maken over die ene dure legging die je kapot weer terug krijgt? Hiervoor heb ik een handig alternatief!

De trends van 2021

De aller eerste vraag is natuurlijk, wat is de trend van 2021 als het gaat om meisjeskleding? Qua kleuren gaan we dit jaar veel in op de natuur, aardse tinten en rustige kleuren. Ook de printjes worden hieraan aangepast. Zoals afgelopen jaren veel dierenprintjes en teddy jassen. Tot slot is ook het layeren van kleren helemaal hot! Denk hierbij aan een coltrui met een vestje, jasje of T-shirt eroverheen. Of leuke sjaaltjes en riempjes toevoegen aan de outfit. Nu zijn er super veel kledingwinkels die precies weten in te spelen op deze trends, met super schattige kleren die perfect bij elkaar matchen waardoor je al snel een geweldige outfit bij elkaar hebt. Maar bij dit soort winkels betaal je hier dan ook de hoofdprijs voor. En dit is natuurlijk zonde, aangezien veel kinderen hier vaak toch in no-time weer uit groeien. Een super leuk en goedkoop alternatief hiervoor is om te gaan thrift shoppen. Maar wat is dat eigenlijk?

Thrift shoppen

Als je gaat thrift shoppen zoek je eigenlijk allerlei tweedehands winkeltjes op om hier kledingstukken te vinden waar jij een leuke outfit van kan maken. Veel mensen vinden tweedehands kleding suf of ‘vies’. Maar juist deze kleren worden goed gereinigd voordat ze de winkel in gaan. Plus je kan ze thuis altijd nog extra uitwassen natuurlijk. Als je goed zoekt kan je in deze winkels veel basiskleding kopen waar jij je outfit op kan aanpassen. Je kan hier bijvoorbeeld goedkope shirts, rokjes, broeken en leggings vinden, vaak tussen de €0,50 en de €5,00. Daar kan je niks van zeggen! Door deze kleren aan te vullen met één duurder kledingstuk laat je de outfit al snel duurder dan dat hij eigenlijk is! Dat ene dure kledingstuk noem je een ‘keypiece’. Probeer jouw outfit eens samen te stellen uit alleen een zwarte jeans met een simpel wit shirt. Niks mis mee toch? Maar, door dat ene kleurrijke jasje, of die mooie opvallende schoenen te dragen maak jij je hele outfit af. En zo kan je echt elke outfit bij elkaar zoeken.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>