Alles over de Primadonna Bh

Een Primadonna Bh is de perfecte keuze voor vrouwen met een grotere cupmaat die mooie en comfortabele ondergoed willen dragen. Het merk focust zich vooral op het geven van prachtige lingerie aan grotere vrouwen waardoor ze extra zelfvertrouwen kunnen krijgen. Als jij een fan bent van lingerie, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in de collectie van Primadonna. Primadonna heeft een prachtige collectie aan lingerie waardoor ook de vrouwen met grotere cupmaten zich thuis kunnen voelen bij het dragen van lingerie. Hier zul je alles te weten komen over de Primadonna Bh.

Primadonna Bh collectie

Primadonna heeft een uitgebreid assortiment aan Bh’s. Iedere Bh is ontworpen met een andere stijl. Iedere vrouw is anders, waardoor het wel nodig is om verschillende ontwerpen te maken voor Bh’s. Bij Primadonna kun je hele mooie ontwerpen vinden. De ontwerpen zijn gemaakt met aandacht voor de gebruiker. Dit betekent dat het ontworpen is voor comfort terwijl het er ook erg mooi uit zal zien. De ontwerpen lopen erg veel uit een waardoor iedere vrouw er iets moois uit kan vinden. De ontwerpen zijn gemaakt voor verschillende gelegenheden. Zo is er een mooie elegante lingerie voor wanneer je uitgaat en een vooral comfortabele lingerie voor wanneer je veel thuis zit. 

De ontwerpen van Primadonna

De Primadonna Bh wordt ontworpen door professionele ontwerpers met aandacht voor vrouwen met een grotere pasvorm. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat ook grotere vrouwen er prachtig uit kunnen zien in een lingerie. De ontwerpers doen dit door de laatste modetrends te vertalen naar comfortabele draagbare lingerie voor grotere vrouwen. Primadonna bestaat al meer dan 100 jaar. Door de jaren heen is er dus veel ervaring weten op te bouwen in het ontwerpen van de perfecte lingerie. Er is veel technische expertise gebruikt voor het ontwerpen van de Primadonna Bh. Aan de binnenkant zul je veel innovatieve delen zien die maximale comfort bieden aan de drager. Aan de buitenkant zullen andere professionele ontwerpers druk bezig zijn met het maken van een prachtige look. Het resultaat hiervan is een lingerie die er mooi uitziet en een uitstekend comfort heeft.

De techniek achter het draagcomfort

Primadonna maakt gebruik van geavanceerde technieken om maximale draagcomfort te bieden. Iedere Primadonna Bh bevat minsten 45 onderdelen die samenwerken om een uitstekend comfort te geven. De technische designs van de lingerie zijn gepatenteerd waardoor je dit comfort alleen kunt krijgen wanneer je gebruik maakt van de lingerie van Primadonna. Het hebben van een hoog draagcomfort begint al bij het hebben van de juiste maat. Primadonna heeft daarom tot wel 69 verschillende maten voor de verschillende lingerie in de collectie. Een Primadonna Bh wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd voor de beste pasvorm. Primadonna beschikt over een team van designers die nauwkeurige berekeningen maken voor de verschillende ontwerpen aan lingerie. Het comfort van de lingerie wordt grondig getest door vrouwen met verschillende cup maten en lichaamstypen om er zeker van te zijn dat ze zorgen voor optimaal draagcomfort. Bekijk ook eens de Marie Jo Bh als je op zoek bent naar een nieuwe, mooie bh!

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>