Altijd de perfecte pasvorm

De perfecte pasvorm voor een schoen vinden is voor veel vrouwen een hele opgave. Er zijn enorm veel verschillende voeten, en standaardmaten zijn vaak niet helemaal toereikend. En dat geldt zeker wanneer er gezocht wordt naar een laars, dan komt ook nog eens de maat van de kuit om de hoek kijken. Al met al is het geen makkelijke opgaaf, maar het vakmanschap van de Duitse damesschoenenfabrikant Gabor kan daar uitkomst in bieden.

Sinds 1949

Slechts een paar jaar na de Tweede Wereldoorlog richtten de broers Joachim en Bernhard Gabor een bedrijfje in damesschoenen op. Uiteindelijk groeide het uit tot de grootste schoenenfabrikant van Duitsland, en werd Gabor ook in andere landen een begrip. Zo is Gabor inmiddels alweer vijftig jaar een begrip op de Nederlandse markt, en dat is niet voor niets. Want het bedrijf combineert ouderwets vakmanschap met een moderne aanpak die ervoor zorgt dat iedere schoen modieus voor de dag komt.

Ook maakt Gabor gebruik van hoogwaardig Italiaans leer uit de plaatsen Verona, Pisa en Napels. Door gespecialiseerde leerinkopers wordt een zorgvuldige selectie gemaakt waarna het leer door de vakmensen omgetoverd wordt tot een mooie schoen. Gabor streeft er altijd naar om de perfecte pasvorm te creƫren, en dit doen ze dan ook op een aantal manier. Zo werkt het bedrijf altijd met halve maten, waardoor er voor bijna iedere voet wel een pasvorm te vinden is. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan de bal van de voet en de tenen, die krijgen wat extra ruimte. Geen enkele damesvoet is namelijk hetzelfde.

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>